Les tapes de La Cava de Tàrrega amb tomàquet sec de la Vall d’Aran

Arribes a Tàrrega i si entres a la Cava no et pots imaginar que trobaràs, amagat allà dins, un troset de l’ Occitània.

Vilamòs és un petit poblet considerat com el més antic de la Vall D’Aran. Situat sobre l’altiplà de les vessants de la muntanya d’Uishera, contempla majestuós la panoràmica de l’Artiga de Lin i el massís de la Maladeta amb el Cim de l’Aneto.

Així és com Vilamòs es converteix avui en l’escenari de la nostra història gastronòmica, on veu nèixer la empresa EncantAran.

I és que qui ens anava a dir que l’Albert Marimón i els sabors de la Vall d’Aran es retrobarien  per crear unes tapes on els tomàquets  protagonitzen  una bonica història d’amor que esdevindrà única dins dels nostres paladars .

EncantAran, una empresa artesana que ha aconseguit  que els seus productes tinguin tota la dedicació i tendresa que és mereixen les nostres tapes de la Cava de Tàrrega.

encantaran tomaquets

Els tomàquets secs EncantAran neixen del saborós tomàquet tipus pera, deshidratat al sol i envasat amb oli d’oliva verge extra, aquests dos ingredients més les espècies aromàtiques de muntanya fan que aquest producte es defineixi com a un producte diferent, un producte que aconsegueix donar un toc aromàtic sense desfer-se dels sabors dels components dels nostres plats

Una textura carnosa que crea una fusió de gust i sentor a les tapes de la Cava de Tàrrega.

La unió entre la nostra » Torrada d’anxova de l’Escala» amb tomàquet sec de la Vall d’Aran ens tranporta en segons des de la Vall a l’Empordà .

Les espurnes de color que dóna a l’esqueixada no deixen indiferent a qualsevol espectador que miri amb atenció .

torrades anxova tomata encantAran la cava

Les «sardines de l’Escala amb ceba caramel·litzada” o  “ l’amanida de formatge de cabra fos “amb els tomàquets EncAntaran no deixen de sorprendre al gourmet més exigent.

esqueixada la cava de tarrega

I des de La Cava de Tàrrega i l’Albert Marimón ens queda donar les gràcies a aquesta terra aranesa tan petita i alhora tan gran, dient  «Els tomàquets creixen a alçada  i són com els aranesos, costa que t’ensenyin la seva cara més dolça, però una vegada ho fan….és per tota la vida»

«S’ei que tomates coma es d’EncantAran enlòc les traparas»

 

 Per a més informació ; http://www.encantaran.com

tomata seca encantaran

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s